Hi, How Can We Help You?

Per ne

Per ne

American Flag

Për ne

Misioni ynë

Misioni jonë është të ju ofrojmë mundësi globale për ndërmarrësit shqiptarë dhe të tjerë që së
bashku me familjet dhe bashkpunëtorët e tyre të realizojnë ëndrrën e madhe për të punuar,
jetuar dhe edukuar fëmijët në Amerikë.

Rreth kompanisë tonë.

Jeto në SHBA përmes investimit tënd!

Albanian Investments Group përbëhet nga personel profesional
 ju ofroj shërbimet tona drejt suksesit Tuaj. 
Albanian Investments Group është  partneritet ekskluziviteti
me kompaninë e mirënjohur American Immigration Group, e
themeluar  vitin 2013, e cila ka ndihmuar  shumë se 1000 
investitor  huaj nga e gjithë bota  marrin qëndrim 
rhershëm  SHBA, përmes investimeve.

Rreth kompanisë tonë.

Zyret Qendrore

American Immigration Group ka zyret qëndrore NewYork dhe ka seli  Indi,Kinë, Vietnam, Kore Jugore, Brazil, Kolumbi,
EgjiptMarokoKatar,Liban dhe Kuvait.