Hi, How Can We Help You?

Blog

April 15, 2021

Mundësia jote e artë – realizo ëndrrën amerikane përmes Albanian Investments Group!

A dëshironi të bëheni banorë i përhershëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës? A do të ju pëlqente që fëmijët tuaj të marrin arsimin më cilësor? A jeni të etur të jetoni në vendin e mundësive? Me siguri askush nuk do t’i mohojë të gjitha pyetjet e mësipërme.

Atëherë, Albanian Investments Group ua ofron një mundësi të tillë, përmes investimit tënd!

Albanian Investments Group e themeluar në vitin 2017, është kompania e parë dhe e vetme shqiptare që ofron mundësi për të qenë pjesë e tregut biznesor në Sh.B.A dhe të bëheni banorë i përhershëm i Amerikës përmes investimit tuaj.

Albanian Investments Group është në partneritet ekskluziviteti me kompaninë e mirënjohur American Immigration Group, e cila ka ndihmuar me mijëra investitor të huaj nga e gjithë bota të marrin qëndrim të përhershëm në Sh.B.A, përmes programit EB-5 të investimeve.

American Immigration Group ka zyret qendrore në New York, por është prezente edhe në Indi, Kinë, Vietnam, Kore Jugore, Brazil, Kolumbi, Egjipt, Maroko, Katar, Liban dhe Kuvait.

Misioni ynë është të ofrojmë mundësi globale për ndërmarrësit shqiptarë dhe të tjerë që së bashku me familjet dhe bashkëpuntorët e tyre të realizojnë ëndrrën e madhe për të punuar, jetuar dhe edukuar fëmijët në Amerikë.

 

 

Konsulencë

Ofrojmë konsulencë për të iu dhënë informacione të sakta në lidhje me mundësitë që ofrohen në SHBA për individët dhe sipërmarrësit që dëshirojnë të zhvillojnë biznesin e tyre atje apo të marrin Green Card-en amerikane përmes investimimit të tyre.

Dokumentacioni

Të gjitha shërbimet e dokumentacionit të nevojshëm për të marr vizën imigruese adekuate për Amerikë, si dhe materialin komplet të domosdoshëm për viza imigruese përmes investimeve në Sh.B.A mund ta gjeni vetëm në Albanian Investments Group.

Investimi juaj 

Varësisht nga lloji i investimit që ju përshtatet klientëve tanë, ne ofrojmë zgjidhje.

Nga procesi i imigracionit deri në përfundimin e procesit të investimit ne kujdesemi që aplikacioni dhe investimi juaj të jenë të suksesshëm përmes bashkëpunëtorëve të ndryshëm në Amerikë me eksperiencë shumëvjeçare në këtë industri.

Kontaktoni në Albanian Investments Group për më shumë informacione në lidhje me mundësitë dhe procesin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*