Hi, How Can We Help You?

Shtetet e Bashkuara të Amerikës Welcome to ALB investments Mëso më shumë Investo dhe bëhu shtetas në përmes Albanian Investments Welcome to ALB Investments Mëso më shumë Realizoni ëndrrën tuaj Amerikane Imigroni dhe Jetoni në SHBA Welcome to ALB INVESTMENTS Mëso më shumë Të gatshëm, të ju ndihmojmë të Investoni,

Ballina

Konsulencë

Ofrojmë konsulencë për të iu dhënë informacione të sakta në lidhje me mundësitë
që ofrohen në SHBA për individët dhe sipërmarrësit që dëshirojnë të zhvillojnë
biznesin e tyre atje apo të marrin Green Card amerikane përmes investimimit të
tyre.

Dokumentacioni

Të gjitha shërbimet e dokumentacionit të nevojshëm për të marr vizën imigruese
adekuate për Amerikë, si dhe materialin komplet të domosdoshëm për viza
imigruese përmes investimeve në SHBA mund ta gjeni vetëm në Albanian
Investments Group.

Investimi Juaj

Varësisht nga lloji i investimit që ju përshtatet klientëve tanë, ne ofrojmë zgjidhje.
Nga procesi i imigracionit deri në përfundimin e procesit të investimit ne
kujdesemi që aplikacioni dhe investimi juaj të jenë të suksesshëm përmes
bashkëpunëtorëve të ndryshëm në Amerikë me eksperiencë shumëvjeçare në këtë industri.

Jemi të specializuar për lloje të ndryshme të vizave imigruese përmes investimeve në SHBA

Albanian Investments Group është themeluar  vitin 2017Jemi e para dhe e 
vetmja kompani Shqiptare  ju ofron mundësi qytetarëve shqiptarë për  qenë 
pjesë e tregut biznesor  SHBA dhe të pajisen me Green Card amerikane përmes 
investimit të tyre. 
Couple Visiting New York
Portrait Of Girl Outside Family Home Holding American Flags

Mëso më shumë për ne.

Preke ëndrrën Amerikane.
Investo dhe jeto në SHBA bashkë me familjen tuaj

Misioni ynë është  ofrojmë mundësi globale për ndërmarrësit shqiptarë dhe  
tjerë   bashku me familjet e tyre  realizojnë ëndrrën e madhe për  punuar, jetuar dhe edukuar fëmijët në Amerikë.
  • Konsultohu me profesionistët tanë
  • Zhvillo biznesin tënd, jashtë kufinjëve
  • Jeto dhe eduko fëmijët tuaj në SHBA

Shiko llojet e vizave.

Llojet e Vizave

EB-5, E-2 dhe L-1 janë llojet e vizave me  cilat ju mund  arrini deri tek 
pasaporta amerikane, me ndihmën dhe konsulencen tonëpërmes investimit tuaj!
selective focus of advisor sitting at table with laptop and woman in office
Cakto një takim me ekspertët tanë

Na kontakto dhe cakto një takim me njërin nga ekspertet tanë për të filluar procesin e aplikimit te Vizës.

Lajmet e fundit

Lexo artikujt më të ri prej
Alb Investments

Informohu në detaje në lidhje me vizat, aplikimin dhe më shumë në Albanian Investments Group.